10.000 days


10,000 days van Tool
De tranen schieten in je ogen
Dit is pure emotie… oerkracht
Geen band die een dergelijk geluid kan voortbrengen
Tool is pure magie
Tool is Tool

Advertentie

6 reacties on “10.000 days”

 1. sanderman schreef:

  tool – popwerk- den bosch was in 1993 trouwens. dat is 13 jaar geleden. tering.

  Like

 2. sanderman schreef:

  hype is misschien niet het goede woord. feit is wel dat er geen enkel toolalbum is dat me van voor tot achter kan boeien. en ik heb het echt wel geprobeerd. 10000 days heb ik halverwege uitgezet. veel te veel ideeen in veel te lange nummers. de hoes is prachtig, de clips van tool zijn prachtig en ik heb tool gezien op de grote markt in den bosch voor iedereen er mee wegliep. en toen, live, was is ik erg onder de indruk maar dat gevoel hebben hun platen me nooit mee gegeven.

  Like

 3. miriam schreef:

  tool gehyped…

  ze zijn gewoon geniaal…al jaren en jaren…dat heeft geen gehype nodig, dat verkoopt zichzelf !!

  Like

 4. sanderman schreef:

  en toch snap ik niet waarom tool zo gehyped word. mij pakt het niet.

  Like

 5. Eric schreef:

  Ow ja… Radiohead kan er ook wat van, qua emotie. En Sigur Ros vinnik ook niet onaardig…

  Like

 6. Eric schreef:

  De drummer schijnt wel aardig te kunnen drummen 😉

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s