een stuiptrekking of een nieuwe poging!?


Luitjes !!

HAHAAAAAAAAAAAAA, daar is ze weer die rode idioot!

d90b9-5b9be5e450

Dat is lang geleden of wat ?!?!

Ik ga het gewoon weer proberen dat loggen.
Ondertussen luister ik naar een ouderwets mopje music van DEUS, maar eigenlijk was het het nummer ” the kids are on high street ” van Madrugada dat mij zeer ontroerde en maakte dat ik dat gevoel wilde delen en zodoende aan mijn weblog dacht,
maar voor ik weer helemaal op de hoogte was van alle vernieuwingen binnen weblog en had uitgevogeld hoe het allemaal ook alweer werkte was ik al weer 2 cd’s verder en dus redelijk uit de “the kids are on high street  mood” en zit nu midden in de dwarse stemming van “For the roses” ( jawel, ik wordt altijd vrolijk opstandig van dat Deus nummer)
zal wel komen door wat Rose zegt… (Rose said quote: “it’s time to make a mess” )

Afijn, ik zit een eind weg te zwetsen…..
=) en het kan me geen reet schelen, want het is nog steeds MIJN weblog en ik mag hier doen wat ik wil !!!!!    poep, pies & kak

vreemd is dat, zit ik 2 tellen geleden stoer te typen dat het me geen reet uitmaakt en nu 2 tellen later krijg ik al de zenuwen dat dit een stom doorstart-logje wordt en dat ik het loggen mischien wel helemaal verleerd ben,..
amai, hoe moest dat ook al weer?!
hm, ….mischien moet ik het hier voor nu maar bij laten..voor ik het erger en erger maak.
ofzo

onee onee, ik weet nog wat te zeggen!!

ik heb een oude vriend herondekt!
hij was 5 toen we voor het laatst lol hadden,
nu is hij 15 !
elkaar uit het oog verloren door verhuizingen en van-die-dingen enzo,
er zit dus 10 jaar tussen en het is verrekte wonderlijk maar we gaan gewoon verder waar we waren gebleven!

trouwens geen idee of ik er ooit melding van heb gemaakt op mijn weblog, maar hij was het die als vijf-jarige onder mijn balkon (4 hoog) omhoog stond te roepen: “Miriam, kom je buiten spelen”, en dan gingen we grote zeepbellen maken die hij dan liefdevol ‘kwallen’  noemde, (het is dat soort van prachtig bloemrijke fantasie die mij zo aanspreekt in kinderen/mensen)

er waren enkel een paar minuten nodig voor het aftasten: ken ik hem nog, kent zij mij nog, is het nog vertrouwd ect, en toen was het goed!
alleen is het nu eigenlijk nog veel leuker omdat hij zich heeft ontwikkeld tot een haast volwassen zeer intelligent individu.
en ik zal wel zeer megalomaan zijn en klinken nu, maar wat ik ook zo geweldig vind is dat we zo op elkaar lijken in heel veel dingen, zo hebben we b.v dezelfde soort humor ( en ik kan u vertellen dat die zeer specifiek is!) en zijn we allebei haast maniakale spelletjes fanaten ( bordspellen that is) en samen hout hakken kunnen we voor geen meter maar lol hadden we wel ( gister heel de middag bij hun boshuisje hout gehakt en dat is geheel terzijde nog eens gaaf zeg, dat hakken met een grote bijl!!!)

o o o, de twijfel slaat weer toe, ‘wie zit er nou te wachten op dit verhaal’…..godver, …nou IKKE,   …
o oh oh, jaren therapie,….waar was het goed voor vraag ik me af 😉

oja, en nu dit toch al een totaal chaotisch ‘rode-draad-loos-log’ is, ( ooooow, wat wilde ik nou ook al weer zeggen..)(oja, weet het weer) ;
ik heb er zo’n hekel aan als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat.
ik wil niet liegen, maar leugens is wat mensen willen horen,…en ik krijg ze mijn strot niet uit,
dus ik stamel altijd maar wat van ‘soms goed, soms slecht,. ‘
maar blijkbaar is ook dat te negatief…

als mensen alleen willen horen hoe jubelend goed het gaat, en dat antwoord ook verwachten, VRAAG HET DAN NIET, dan weet je het antwoord toch al!!!!

en jahaaaaaa, ik weet ook wel dat al die mensen gewoon lief zijn en het goed met me voorhebben ect, maar toch als ik me richt tot ‘hen’ en niet tot iemand persoonlijk is het bovenstaande toch echt wel zoals ik erover denkkkkkkkk.

tijd om te nokken, want ik voel aan mijn water dat ik op dreef begin te raken qua freestyle-zwetsen ( tom barman zingt nu net heel ironisch ‘nothing realy ends’)(en gelijk heeft hij want ik vrees dat mocht ik de moed vinden om vaker te loggen ik er weer lekker op los zal zwetsen).

kortom:  Zwetsen, mijn lust en mijn leven.

moet je dat woord eens vaker achter elkaar zeggen
zwetsen zwetsen zwetsen
wat een gek woord eigenlijk!

ps. de foto is gemaakt door Swampwood Yndra !

over & sluiten

_____________________

uit de catagorie : zwetsels komend uit een volkomen nuchter individu

Advertentie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s