GE-WEL-DIG !!


ik was zwaar in de veronderstelling dat ik jullie al eens attend had gemaakt
op de geniale film: Me and You and everyone we know,
maar ik kan het zo gauw niet terug vinden, dus just in case:

het verhaal:

Me and You and Everyone We Know is een poetische en indringende observatie van hoe mensen vechten om in contact te komen met elkaar in een geisoleerde en tijdelijke wereld.
Christine Jesperson is een eenzame kunstenares en de bestuurster van ""Eldercab" die haar fantastische, artistieke visie gebruikt om wat ze wil dichter naar zich toe te halen.
Richard Swersey, een verse vrijgezel, schoenverkoper en vader van twee jongens, is er klaar voor dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren in zijn leven.
Maar wanneer hij fascinerende Christine ontmoet, raakt hij in paniek.
Het leven wordt niet zo moeilijk beleefd door de zeven-jaar-oude Robby van Richard, die een gewaagde internet-romance met een vreemdelinge begint, en zijn veertienjarige broer Peter die het proefkonijn voor buurtmeisjes wordt – praktizerend voor hun toekomst van Romance en huwelijk.
In de moderne wereld van July, is mondain transcendent en gewone mensen worden stralende karakters die hun diepste gedachten uitspreken, die reageren op hun verborgen impulsen, en die eerlijke menselijke gevoelens uiten die soms tegen het surrealistische aanzitten.
Zij streven naar samenhorigheid via moeilijke routes en vinden troost in de kleine ogenblikken die hen met een ander mens op deze aarde verbinden.

Trailer

Website

_________

=)

Advertentie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s