een kwestie van hm,…


in de film ‘Wag the dog’ werd een oorlog verzonnen met Albanië om de aandacht af te leiden van pijnlijke zaken die dreigden te gaan spelen.

zojuist kwam er ineens de volgende gedachte bij me op over het plotse gedoe rond Ayaan Hirsi Ali :

‘dit is zo vreemd, plots en onverwacht,
wat zou er eigenlijk aan de hand zijn,…
zou dit ‘Ajaan-gedoe’ zijn aangegrepen om de aandacht af te leiden van iets veel groters en pijnlijkers waar wij (nog) geen weet van hebben…’

geef toe, het is toch een flinke kwestie van hm,… !?

Advertentie

7 reacties on “een kwestie van hm,…”

 1. mark schreef:

  Ik ben van mening dat het “het plotse gedoe rond Ayaan Hirsi Ali ” bewust in gang is gezet door een bepaalde stroming binnen de VVD. Dit om Verdonk in een kwaad daglicht te plaatsen. Het was oud nieuws een non issue. Verdonk echter reageerde nl. altijd precies zoals men kon verwachten. Als een stier op een rode lap. Vervolgens is haar rol binnen de VVD uitgespeeld. Ayaan heeft en had, gelukkig, al een veilig heenkomen. Ik denk dat Verdonk een hak is gezet.
  Lijkt me persoonlijk geen gemis met haar te rechtlijnige manier van denken en handelen maar wie wat er achter de schermen staat te wachten…

  Like

 2. realcoen schreef:

  is dit hele land niet opgetrokken uit regels…wij zijn toch de natie van stadwachten,welstandcommissies en andere regelgeilers…hm is daarom te vaag,dit moet omschreven worden,afgebakend,en vast gelegd;zomaar op de bonnefooi hm’s verspreiden,brengt alleen maar verwarring…mijn bijdrage aan ‘er speelt meer’:niemand opgevallen,dat het al jaren stil is rond adriaan,de acrobaat…zeg verder niks,maar de goede verstaander heeft aan een hm genoeg toch!!

  Like

 3. swami Jawi schreef:

  aandacht afleiden van de overstromingen in Suriname

  Like

 4. miriam schreef:

  of zou het dan gewoon echt zo simpel zijn alsdat het lijkt,..
  dat good ol’ Rita gewoon in haar uiterst schattige naieviteit echt geen kwaad zag in het geheel en enkel haar taak als minister serieus nam en de regeltjes probeerde na te leven !!!

  Like

 5. oblomov schreef:

  daar schrijf je wat.. hm.. zou jp het doen met verdonk..? hm.. zou donner afgewezen zijn door ayaan.. hm.. zou zalm ‘uit de kast zijn gekomen’.. hm.. vragen.. vragen.. vragen.. maar er is duidelijk iets anders aan de hand.. WACHT.. natuurlijk.. er is iets met het koninklijk huis.. mark my words.. !!

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s