typisch


Je hebt mensen die schijten alleen thuis op hun eigen pot.
Sarah komt net als een maniak van buiten naar binnen gecrossed om uitgebreid mijn vloer onder te kotsen !!
heel apart !

Advertentie

8 reacties on “typisch”

 1. miriam schreef:

  ik geef de voorkeur aan de gedachte dat ze zich veilig voelt bij mij, en dat als ze zich rot voelt oid dat ze dan het liefst in mijn buurt is 😉
  kinderen kotsen ook vaak pas als papa of mama net aan hun bedje zit geloof ik..

  Like

 2. realcoen schreef:

  of de kat laat op subtiele manier weten hoe hij over je denkt of de kat wil alles met je delen..mijn ex-katje ging vaak voor mij zitten,keek mij strak aan..en piste de vloer vol..uitleg hierover heb ik nooit van ‘um gehad….

  Like

 3. miriam schreef:

  aha, cool wel ja

  Like

 4. sanderman schreef:

  een wokje is een braakje zeg maar. zo noemen ze dat hier. de slogans “niet mokken, lekker wokken” en “overheerlijke wokschotel” krijgen dan wel een enigzins bizarre bijsmaak. en het woord “wokken” slaat volgens mij op het geluid dat je maakt als aan het vomeren bent. wok wok wok wok wok wok. dat past dus helemaal precies bij hoe een kat over zijn nek gaat. ghe ghe ghe.

  Like

 5. miriam schreef:

  een wokje,,,,,wat the fuck is een wokje !! hahaha

  Like

 6. sanderman schreef:

  alle katten doen toch zulke dingen bij tijd en wijle. loggie springt af en toe op tafel om daar een wokje neer te leggen. ook zoiets typisch.

  Like

 7. miriam schreef:

  uhh, … maar het ging/gaat wel o.k met me!
  😉

  Like

 8. Bobby de Beer schreef:

  Wellicht voelt de poes jouw gevoelens op dat moment 😉

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s