right-on


op de CD ‘the milk eyed mender’ van Joanna Newsom staat een nummer waar ik meteen, instant, verliefd op was, nml ‘The Book of right-on’,
HIER kun je het zelf beluisteren!
(dit was het enige complete nummer dat ik online kon vinden,
even wachten tot de speler is geladen en klik op play)

ik ben benieuwd wat jij ervan vind !

Advertentie

8 reacties on “right-on”

 1. Alex Vos schreef:

  Ook ik vind het helemaal te gek, misschien dat ik gelijk tot de aanschaf over ga….
  Erg leuk.
  Gr. Alex

  Like

 2. Cath* schreef:

  mooi nummer! tekst apart … het ‘kinderlijke’ stoort me in den beginne, later als je het nog een keer beluistert vervaagt dat wat, moet een beetje aan Bjork denken soms, kwa bijzonderheid in melodielijnen enzo. de moeite waard. aparte vrouw …

  Like

 3. miriam schreef:

  ik begrijp helemaal wat je bedoelt, op zulke typjes kots ik doorgaans ook, maar ik geloof dat deze joanna redelijk authentiek is.
  maar zoals gezegd beperkt mijn liefde voor haar muziek zich tot zover enkel tot dit ene nummer, meer is overkill..en dat trek ik ook niet.

  Like

 4. Inge schreef:

  Ik zal dan nog eens luisteren Miriam. Ik heb een hekel aan kindvrouwtjes, vandaar! Er zijn vrouwen die gaan ineens als een meisje praten als er een/hun man in de buurt is. Die associatie maakte ik bij de stem van Joanna. Ik ben daar lichtelijk allergisch voor ;-)!

  Like

 5. miriam schreef:

  @dave
  graag gedaan 😉

  @inge
  ik snap helemaal wat je bedoelt, maarrr dat heb ik alleen met de rest van haar nummers!
  the book of right-on vind ik precies perfect goed zo als het nu is, dat moet niemand anders zingen dan zij.

  Like

 6. inge schreef:

  Het liedje vind ik erg leuk, het cd hoesje lijkt wel de verbeelding van het liedje. Ik heb wat moeite met de kinderlijke klank in de stem, als Tori Amos dit zou zingen zou het voor mij beter voegen.

  Like

 7. dave schreef:

  miriam… je hebt wederom iets hxc3xa9xc3xa9l moois gevonden… You have wonderfull taste….
  Dankjewel.

  Like

 8. swami JWAI schreef:

  maf, leuk
  *wiebelt met voet op de deun*

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s