beu


ik heb er nu een tijdje over nagedacht,
en ik blijf er hetzelfde over denken, nml :
ik ben het hele computergedoe even helemaal beu !

ik heb dus ook besloten om te stoppen met dit weblog,
in ieder geval voor de komende 4 weken,
daarna zie ik wel weer verder…

jullie allemaal heel erg bedankt voor het trouw op bezoek komen,
en ik zal jullie missen…dat dan weer wel

kus, Miriam

Advertentie

46 reacties on “beu”

 1. frankzelf schreef:

  tis wel goed voor de discipline, ahum
  niet kwantiteit telt

  Like

 2. miriam schreef:

  soms, heel soms mis ik het loggen ontzettend…
  zo ook vanavond…maar ik weet niet of ik er vrede mee kan hebben om een weblog te hebben en te onderhouden waar maar 1 keer in de week een nieuw log op verschijnt… ik dub nog ff verder..

  Like

 3. sander schreef:

  to miriam,
  ai dat is lullig nieuws. verzorgze en sterkte. groetjes ook van logness.
  sander.

  Like

 4. miriam schreef:

  @sander
  mijn Boris heeft afgelopen week 3 beroertes gehad en zou hoogstwaarschijnlijk snel de oversteek maken naar het hiernamaals…maar de ouwe knakker heeft gevochten als een tijger en leeft nog :), welliswaar met ernstige gebreken nu, maar toch..hij is er nog, en uhh zodoende was ik dus druk met verzorgen en met verdrietig zijn afgelopen week..vandaar mijn afwezigheid bij het optreden.

  Like

 5. sander schreef:

  he waar was je zaterdag???

  Like

 6. swami JAWI schreef:

  het zal nooit meer het zelfde zijn op het web
  succes met je nieuwe ideexc3xabn en plannen

  Like

 7. Jules schreef:

  Waar is de zekerheid als men die nodig heeft? Iedere maand kwam ik hier wel een aantal keren en was ik verzekerd van hoopvolle, humorstische teksten of andere hersenspinsels met plaatjes. En nu? Slechts leegte en een afscheidsbericht. Maar goed, veel sterkte in je periode van anti-web-bezinning 🙂 en ik blijf hier nog steeds af en toe langskomen, al was het alleen maar als goed gebruik.

  Like

 8. Anima schreef:

  Same here.

  Like

 9. Yukiko schreef:

  Ik heb een afstreepkalender boven mijn bed hangen.

  Nee grapje, hij hangt in de keuken.

  Nee grapje, ik heb geen kalender

  Nee grapje, ik heb wel een kalender

  Nee grapje, maar ik mis je wel.

  Like

 10. Stickysen schreef:

  Het is een beetje stil…
  Een beetje raar…
  Een tikje naar…

  Like

 11. Josef de ex-timmerman schreef:

  Niet opgeven mooie rooie! Sterkte met Boris.

  Like

 12. Dennis schreef:

  Hoeveel nachtjes nog?

  Like

 13. Jezus schreef:

  Ik baal hier goed van hoor!!!
  Echt niet leuk!

  Jammer

  Doei
  Tot later?

  Like

 14. Yukiko schreef:

  Nu een week later nog steeds hetzelfde? Jammer…

  De xc3xa9xc3xa9n na de ander stopt…

  Like

 15. Neely OHara schreef:

  Ik mis je 😦
  Hopelijk gaat alles goed met je
  In ieder geval een knuffel voor je

  Like

 16. Frankie Z schreef:

  Hoi Myrdin, goed voorbeeld doet volgen. Frankie Z heeft het ook helemaal gehad met het virtuele gebeuren. Time for real life. De Frankie Z weblog bestaat over 3 minuten niet meer. En mocht de nood aan de man zijn dan weten wij elkaar wel te vinden. Hallelujah.

  Like

 17. Pleun schreef:

  Dag lieve Myrdin

  Like

 18. markies schreef:

  oktrkiikmnknfflpkwrn

  Like

 19. miriam schreef:

  @ markies

  enuhhhh, tot vanavond op de repetitie.
  even weer in de muziek komen alvorens jullie zaterdag van licht te voorzien 🙂

  Like

 20. miriam schreef:

  @ markies

  eeeej markman, ik had de oproep van het verloren jongetje ook hier op mijn log geplaatst, maar bij het verplaatsen van de laatste 15 logs naar het archief heb ik per ongeluk op de verkeerde knop geduwd, en nu zijn die verwijdert :(….dus ook het tsunami-jongetje-log MET de update erbij dat hij idd al goed terecht is.

  Like

 21. Markies schreef:

  Miriam,

  Enige tijd geleden heb ik je een mailtje gestuurd met een foto van een jongetje dat zijn ouders kwijt was door de tsunami.

  Hij heet Hannis en komt uit Zweden en is ondertussen herenigd met zijn familie. Lang leve internet!

  http://www.phuket-inter-hospital.co.th/siriroj.html

  Like

 22. oblomov schreef:

  *wandelt met handen in zijn broekzak, schopt tegen steen en haalt herinneringen op in je archief*

  goh, kom eigenlijk best wel leuke dingen tegen, weet je nog, dat log met die molen ! goeeeed 🙂

  dit linkje wil ik je ook niet onthouden

  Like

 23. Bobby de Beer schreef:

  Ga maar veel met ‘tastbare creativiteit’ werken in plaats van al dat digitale gedoe 😉 Beer is het webloggen ooit een half jaar zat geweest. En na de dood van Oltmans, de moord op Theo en nu die klote ramp valt “het gezellige” webloggen mij ook zwaarder dan ooit, maar ik heb verder geen andere hobby’s, ja, Bier zuipen en slapen natuurlijk 😉 Liefs van Bobby de Brombeer.

  Like

 24. eyelabel schreef:

  Bloed kruipt waar het niet gaan kan, geniet ervan en tot over 4 weken!!!

  Like

 25. Markies schreef:

  Net nu ik weer een leuk adresje voor je had.
  http://www.toccionline.com/creations/ctrla/

  Enfin, het bookmarkje naar mijn dagelijkse portie GIF gooi ik voorlopig nog even niet weg.
  Wie weet is er binnenkort een verse log.

  Zien we je nu weer in onze oefenruimte? Of tijdens de CD-presentatie van de gasten van Victim de 22e a.s.? Die ouwe … van GP spelen ook. En jawel eindelijk met nieuwe nummers. Dus we hebben uw lichtjes nodig.

  Verlicht ons. Nu, dan, hier of daar.

  Like

 26. IJsvogel schreef:

  Och, Myrdinnetje,
  Soms is het hele usenet zum kotzen. Maar soms ook niet. Dan ontmoet je virtueel interessante mensen en denkt: gelukkig kan dat ook nog. Jij was er zo een voor mij. Met soms heldere inzichten en soms wat teveel vega-geleuter maar altijd de aandacht weten vast te houden. Je komt wel weer. Let op mijn woorden. Voor nu: armen om je heen. want barre tijden zijn het.

  Like

 27. Ewie schreef:

  Jammer, je had een grappig log. Het ga je goed!

  Like

 28. oblomov schreef:

  *omklemt het beeldscherm, kust M-GIF en ziet een droombeeld*

  web-log zal nooit met hetzelfde zijn, edoch hoop doet leven en op een dag, in een nog niet geschreven toekomst, vanuit het niets, als een donderslag bij heldere maanhemel, schuchter kijkend over mijn schouder, staat ze daar plots weer, in volle glorie te stralen, vol met nieuwe energie en inspiratie voor ondeugd, ongein en onzin, ter lering ende vermaak, dat dan weer wel !

  Like

 29. miriam schreef:

  wat heb ik toch een hoop lieve mensen om me heen verzameld virtueel gezien !!!

  dank jullie wel voor alle lieve woorden X

  Like

 30. roodrunner schreef:

  We zullen je missen….

  Like

 31. Yukiko schreef:

  Oh dat is heel herkenbaar Miriam, ben er zelf ook regelmatig helemaal beu van het slokt zinvolle tijd op en brengt vaak helemaal niets nuttigs in. Ik heb ook periodes dat ik helemaal gas terug neem. Een tijd terug nog.

  Dan begin ik het weer te missen en begin ik weer met hernieuwde moed. Een haatliefdeverhouding zeg maar.

  Ik zal je frisse blik op de wereld missen, maar wie weet tot over vier weken!

  Like

 32. Frankie Z schreef:

  Tsja, wat moet Frankie Z hier nog aan toevoegen?. Zelf neemt hij ook wel eens een log-vakantie, hopelijk is dit dat ook.

  Like

 33. Duistere P. schreef:

  Alle wijze woorden zijn hierboven al gezegd.
  Ik heb in ieder geval genoten van jouw kijk op de wereld.
  Bij deze nog veel plezier en succes met alles wat je ook gaat doen.

  Like

 34. clarence schreef:

  Tot over 4 weken, en anders: bedankt voor dit mooie weblog!

  Like

 35. sander schreef:

  he dat is frappant. toen ik in aanraking kwam met internet ging er een wereld voor me open. sterker nog ik heb er mijn vrouw en kind zelfs aan te danken. maar na een aantal jaren online ben ikzelf toch wel tegen de grenzen van i-net aangelopen. het sociale aspect van i-net valt eigenlijk heel erg tegen. iedereen is op zoek naar iets maar juist door ergens naar te zoeken zul het niet vinden. en sinds het sociale aspect door de mand is gevallen is i-net niet meer dan een enorm naslagwerk, voor recepten, muziekjes en een dagelijkse portie nieuws. niet meer en niet minder. een weblog of website heb ik niet om de doodeenvoudige reden dat ik mijn privxc3xa9-leven graag deel met mensen waarvan ik zelf bepaal wat ze van me weten. en door alles op i-net te zetten ben je die grens aan het oprekken. ook mensen die je niet kent of die je niet wilt kennen, of die je wel kent maar je liever geen blik in je gedachten of leven gunt kunnen je zo zien en bekijken. geniet dus van je zelf ingelaste internet-celibaat en zet ook je mobiele telefoon eens uit. daar word een mens erg rustig van.

  Like

 36. ambulancedienst schreef:

  de heer O is inmiddels op verzoek met een kalmeringsspuit in zijn linkerbil afgevoerd, in een dwangbuis, als gevolg van een zware post traumatische hysterische aanval die in verband wordt gebracht met zwaarvallend afscheidsnieuws

  Like

 37. bart schreef:

  wat moet,…dat moet
  je was al minder aanwezig voor mijn gevoel

  maar verandering van spijs doet eten..dagdag

  Like

 38. oblomov schreef:

  *stort zich huilend in zijn kussen, werpt zich in het stof*

  bwuuuuuuuuuuuhhhhhhh
  bwuuuuuuuuuuuhhhhhhh
  bwuuuuuuuuuuuhhhhhhh

  *zet vera lyn op en snottert mee*
  we will meet again
  some sunny day…..

  Like

 39. Neely OHara schreef:

  Jammer, zal je missen & al je leuke & mooie logs
  Hoop dat je terugkeert na je time-out, kan soms wel goed zijn om effe wat afstand t nemen, succes met alles & een knuffel, liefs Neely

  Like

 40. Dennis schreef:

  Als het niet goed voelt, moet je idd stoppen. Missen zal ik je wel. Ben je ook per mail niet meer te bereiken?

  Ik hoop dat je weer terug komt,

  Dennis

  Like

 41. Anima schreef:

  Ik weet ook niet wat de (on)zin van bloggen is, maar ik weet wxc3xa9l dat ik hier geregeld mooie dingen gezien heb waardoor ik een warm gevoel kreeg.

  Ik hoop dat je ‘timeout’ je brengt wat je zoekt/nodig hebt/wenst, en dat je van veel moois en warmte om je heen mag genieten.

  Hopelijk tot weerziens.

  Anima

  Like

 42. frankzelf schreef:

  jammer, Miriam. maar tijd voor bezinning en iets anders kan ook heel nuttig zijn. Wat je ook moge gaan doen, ik wacht vol spanning af op een herverschijning

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s