informatief !


Plastuit

ik heb het geprobeert op Rock Werchter afgelopen jaar.
maar ik stond er al een minuut op 5 en ik kon me gewoon niet genoeg ontspannen met al die mensen om me heen!
toen maar weer de broek omhoog gedaan en naar een dixie vertrokken,
daar lukte het meteen !!
ik weet dus hoe het moet

weet jij eigenlijk hoe een plastuit precies gebruikt moet worden ?

klik HIER voor een instructie filmpje

Advertentie

12 reacties on “informatief !”

 1. Yukiko schreef:

  Ik kreeg ook zo’n ding op parkpop, neh niets voor mij 😉

  Like

 2. miriam schreef:

  Levert weer hele nieuwe datingmogelijkheden op….
  true, very true 😉

  Like

 3. Jules schreef:

  ja, een opzich goede uitvinding, maar ze zouden hem nog wat dikker moeten maken, volgens mij voel je nu dat het karton warmer wordt door de urine…bah, nou ja, laten we deze kartonnen versie maar een prototype noemen van wat iets moois kan worden. En de staande plas-angst is iets waar je op termijn overheen komt….en dan kunnen we naar een utopie gaan van wc’s waar mannen en vrouwen in van die stahokjes bij elkaar kunnen plassen! Unisex-wc’s. Levert weer hele nieuwe datingmogelijkheden op….

  Like

 4. Dennis schreef:

  twas natuurlijk Werchter, ik ben niet zo snel vandaag…

  Like

 5. miriam schreef:

  enkel gevallen vrouwen op z’on heidens feest als lowlands,…uiteraard !

  Like

 6. Dennis schreef:

  Volgens het filmpje hoef je er na je onderbroek niet meer omhoog te doen. Waren er veel vallende/struikelende vrouwens op Lowlands 😉

  Like

 7. Heb ik ook weleens geprobeerd,maar het lukte niet. Ik had geen man moeten zijn…

  Like

 8. WTULTC schreef:

  Op Lowlands was er een damestoilet waar je staand kon plassen. Ik heb er weinig dames van gebruik zien maken. Wel kon ik gemakkelijk overal plassen, want in elke hoek van het festival terrein stonden wel een paar plaspalen. Op Lowlands is het toiletgebeuren goed geregeld…

  Like

 9. Bobby de Beer schreef:

  dat is nieuw, nog nooit een divacup gezien 😉 alleen de naam al.

  Like

 10. Bobby de Beer schreef:

  ik kan ook niet pissen in een pisbak met anderen erbij.
  zoek desnoods een damestoilet op 😉

  Like

 11. miriam schreef:

  das toch zon plastic-bloed-opvang-bakje !!
  lijkt me erg smerig !! (dat dan weer wel 😉

  Like

 12. Stickysen schreef:

  Plastuit, nooit geprobeerd. Nu probeer ik wel de DivaCup: Het alternatief voor maandverband. Ooit van gehoord? Ik stond paf toen ik het zag en heb er gelijk 1 besteld en probeer ‘m nu af en toe uit. Vraag me soms af of ik voor de DivaCup wellicht al te ouderwets ben? Ik blijf ‘m proberen.
  http://www.divacup.com/

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s