…en nog steeds kan ik het niet laten !!


Advertentie

14 reacties on “…en nog steeds kan ik het niet laten !!”

 1. Yukiko schreef:

  Het was niet zozeer knap, maar het wederom krijgen van een kind was voldoende motivatie om te stoppen. Ik heb nooit gerookt tijdens de zwangerschappen of periodes van borstvoeding en ik ben de afgelopen drie jaar nonstop of zwanger of borstvoedinggevend. Nu ben ik zo lang zonder sigaret… er moet wel iets heel raars gebeuren wil ik ooit weer beginnen, ik vind het namelijk inmiddels nogal behoorlijk goor.

  Like

 2. miriam schreef:

  knap :), ik ben nog steeds een zwak typje qua roken…

  Like

 3. Yukiko schreef:

  ben jaren geleden al met succes gestopt en met succes begonnen en met succes gestopt en met succes begonnen en weer met succes gestopt. Laatste sigaret was ruim drie jaar geleden en er is een last van mijn schouders.

  Like

 4. Das Peter schreef:

  Ik ga 1 januari weer stoppen, goede traditie

  Like

 5. miriam schreef:

  wauwerdewauw supergave shit :):):)

  Like

 6. frankzelf schreef:

  ik zoek me al in paar uur suf in mijn archief want ik dacht dat ik hier ooit een Nederlandse versie van heb gezien maar ik zal me wel vergissen, vond het wel een lastig prentje voor de gemoedsrust.
  btw in reactie op je log over kunst met de K: jaaaaren geleden was in het van Abbemuseum, ergens geponeerd op de vloer vlak bij de muur een blik “Artists Shit” te zien, je raadt het al: hetzelfde materiaal maar van een echte artiest, genummerd en gedagtekend.

  Like

 7. miriam schreef:

  graag zonder zonder filter 🙂

  Like

 8. paardenman schreef:

  Graag zonder filter;-)

  Like

 9. Frankie Z schreef:

  Frankie Z is ooit ook tweemaal gestopt maar met de sigaartjes voor de gezelligheid ging het weer mis.
  Rest slechts een optie; stoppen met stoppen.

  Like

 10. miriam schreef:

  een apple uit belgie zeker is wat jij niet hebt !!

  Like

 11. Meaningless schreef:

  Gelukkig heb ik geen Apple….

  Like

 12. henny schreef:

  tja 🙂

  Like

 13. beschermengel schreef:

  wil je het laten?
  of vind je t wel best zo..

  Like

 14. oblomov schreef:

  ik wel, maar bij gelegenheid is een sigaartje best wel lekker !

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s