poll


het verschil tussen Myrdin en een betere stoelgang is 5 procent

…..hahaha …..

dat relativeert lekker

Advertentie

5 reacties on “poll”

 1. myrdin schreef:

  @ oblomov

  jahaaaaaa op die fiets rijd ik met je mee,
  als je het zo bekijkt dan kom ik ook geregeld in kerken 🙂

  ik roep al jaren dat ik er wil wonen en dan idd lekker hard muziek luisteren,..of een zacht muziekje erbi,j een openhaard erin zetten en een boekje lezen en genieten van de sfeer,..dat dan weer wel !!

  Like

 2. oblomov schreef:

  mijn kerkgang is bovengemiddeld, maar vooral vanwege de sfeer, glas in lood, kaarsenlucht, stenen gangpaden, pilaren, hoge plafonds, stilte, invallend zonlicht, geheime ruimtes, trappen, krakend hout, waterspuwers, klokkentorens, wil er eigenlijk in wonen ! en dan keihard muziek draaien, haha

  Like

 3. myrdin schreef:

  mijn kerkgang laat te wensen over,..maar ik heb dan ook vrij weinig van de sint gekregen …dus ik ben al gestraft
  😦

  Like

 4. henny schreef:

  go for it girl!!!!!

  Like

 5. Jezus schreef:

  en hoe zit dat met jouw kerkgang?? 😉

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s