swami bami


zet jezelf eens op een ander gedachtenspoor en trek een tarot-kaart HIER ik trok vandaag de volgende kaart:

Regenbogen 6 – Compromis

Probeer niet slim te zijn, want dan blijf je hetzelfde, dan verander je niet. Halve maatregelen op het pad der liefde en halve maatregelen op het pad van meditatie zullen je erg in verwarring brengen. Ze helpen niets…

Maar om hulp vragen druist in tegen je ego, dus probeer je een compromis te sluiten. Dat compromis is nog gevaarlijker, het brengt je nog meer in de war, want omdat het uit verwarring is ontstaan, sticht het nog meer verwarring.

Probeer dus te begrijpen waarom je zo graag een compromis wilt. Vroeg of laat zul je kunnen begrijpen dat een compromis je niet zal helpen. En een compromis kan een manier zijn om geen richting te kiezen, maar het kan ook dienen om je verwarring te onderdrukken. Je verwarring zal zich toch doen gelden. Onderdruk nooit iets, wees duidelijk over je situatie. En als je in de war bent, vergeet dan niet dat je in de war bent. Dat is dan de eerste duidelijkheid over jezelf: dat je in de war bent.

Dan ben je op weg.

______

ik ben idd erg van de compromissen, en ben daar eigenlijk wel trots op.
maar deze kaart zet me wel aan het denken !!

Advertentie

5 reacties on “swami bami”

 1. beschermengel schreef:

  ik neem het graag voor hem op…

  Like

 2. myrdin schreef:

  pfffff gelukkig hahaha

  Like

 3. beschermengel schreef:

  Swami Bami???
  die tarotkaarten die je hier hebt zijn
  via de bhagwan beweging in het leven geroepen.

  die mensen mag je bamiswamies noemen,
  bhagwan(of osho) vereist wel wat verdieping voor je m iets kunt noemen…

  maar ik snap dat het een grapje van je was hoor…

  Like

 4. miriam schreef:

  mooie kaart heb je getrokken, echt wel !!

  Like

 5. Bobby de Beer schreef:

  Beer trok de kaart van “Het Bestaan” – Deze naakte gestalte zit op het lotusblad van de volmaaktheid en kijkt naar de schoonheid van de nachtelijke hemel. Ze weet dat ‘thuis’ geen materixc3xable plek in de wereld buiten ons is, maar een innerlijke staat van ontspanning en acceptatie. De sterren, de rotsen, de bomen, de bloemen, de vissen en vogels–in deze levensdans zijn ze allemaal onze broers en zussen. etc… Vandaar natuurlijk dat ik ook wel een Beertje ben en een Zaagsprietkevertje 🙂

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s