trots


ik schrijf het hier want ik wil het verhaal niet onderbreken.

ik ben er zo trots op dat er zoveel genialerikken dagelijks mijn log komen bekijken en hier hun pennevruchten achter willen laten !!!

dikke vette hulde voor u allen en een kus

wie weet kunnen we het later in boekvorm gaan uitbrengen en worden we allemaal héél rijk en beroemd en mogen we bij B & W.
zou dat niet machtig mooi zijn !

Advertentie

4 reacties on “trots”

 1. Xan schreef:

  Hmmm, ik moet gewoon de pagina verversen of een ander log aanklikken dan is mijn reactie direkt zichtbaar!

  : )

  Like

 2. myrdin schreef:

  @ Bobby de Beer
  tot mijn spijt moet ik u mededelen dat ik uw 2 reacties op “samenwerking” heb moeten wissen , het onder brak het verhaal ernstig, indien gewenst mag u ze hier alsnog plaatsen,..ik ben tenslotte de beroerdste niet 😉

  Like

 3. miriam schreef:

  weet je hoe dat op kunt lossen dat je 2 keer moet klikken.
  je moet bij extra boven in de balk internet opties aanklikken en dan bij tijdelijke internet bestanden naar instellingen gaan en het aantal mb vergroten…dat zou de oplossing moeten/kunnen zijn 🙂

  Like

 4. Xan schreef:

  🙂 Wat evenzo grappig is dat ik op moment van plaatsen van mijn reactie zag dat Iwan mij voor was en mijn stuk eigenlijk niet zo lekker aansloot. Maar om de 1 of andere reden moet ik op mijn werk altijd 2 maal klikken op “plaats reactie” voordat hij daadwerkelijk zichtbaar wordt. Ik heb dientegevolge gedacht mijn bijdrage op dat moment niet te plaatsen. Nu zie ik tot mijn verbazing dat die schavuit van een Apple mijn schrijfsel stiekem toch al geplaatst had… als ik het nu lees valt het wel mee! (blij dat je zelf dit topic opent want ik wilde ook je verhaal niet onderbreken door off-topic te gaan)

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s