HOMO


Mijn favoriete homo van dit moment is Brett
(is dit politiek correct ? …nou en )

Hij is een van de mensen die aan het klussen is in “Het Blok”op Net 5.

Alleen al hoe hij de naam van zijn vriend Tobias uitspreekt: Txd6WBIEJxd9S.

of : “hé, dut blauwe dier gaat dur met een lump vendoarr”.
(postbank-reclame)

GE-WEL-DIG

Ik moest erg aan hem wennen,
maar midden in de afzeik-fase sloeg mijn mening ineens om, van eikel naar held !

Kortom: Brett Rulez

Hij moet alleen die Txf6wbiejxf9s zo snel mogelijk laten vallen,
dat mannetje verdiend het niet,
dat onze Brett zich nog èèn keer voor hem uitsloofd!!

Advertentie

11 reacties on “HOMO”

 1. miriam schreef:

  dank je richtsje voor het compliment, ik ga ook bij jou eens snuffelen straks 🙂

  Like

 2. richtsje schreef:

  Je logje is leuk Miriam, en ik deel je gedachten over de gang van zaken!

  Like

 3. brett schreef:

  Veiling
  Lieve lieve fans. Wat zijn we teleurgesteld over de opbrengsten van de veiling van vandaag. Niet alleen onze meerwaarde viel tegen maar voor Nanette en Elmar is het helemaal erg. Die twee hebben zo hard gewerkt dus dit hebben ze zeker niet verdiend. Deze appartementen zijn gewoon veel meer waard. Hoe kan dit?

  Waren de prijzen te hoog ingeschat? Zaten er niet genoeg bieders in de zaal? Lag het aan Sinterklaas?

  Uiteraard hebben we Mishon en Lieke gefeliciteert met hun overwinnig. Een feeststemming was er echter niet want niemand van de andere blokkoppels had verder een redelijke meerwaarde. De andere appartementen in het zelfde complex worden tenslotte voor veel hogere bedragen via makelaars verkocht.

  Brett en ik zijn een beetje in shock maar dat gaat wel weer over. We hebben in ieder geval een leuke tijd gehad. We hebben genoten van al die leuke reacties.

  Bedankt en wie weet tot ziens in een ander tv programma.

  Like

 4. TwistedSister schreef:

  leuk te lezen dat er meer zijn met een afzeik-fase!

  Like

 5. clarence schreef:

  @ Miriam:
  Ik kan met trots melden nog nooit een hele aflevering GTST te hebben gezien! Er zijn echter genoeg Pulp-programma’s waar ik mij niet te goed voor!

  Like

 6. miriam schreef:

  @ Clarence
  nee, eigenlijk niet..ik ben d’r terechtgekomen via een zap-actie (een paar weken geleden) en vond die homo dus wel amusant en ben zodoende blijven hangen,…en ja dan wil ik weten hoe het verder gaat ook !gaande weg zit je er dan in…ja zo werkt dat!! godzijdank ben ik nog nooit al zappend bij GTST blijven hangen 😉

  Like

 7. clarence schreef:

  Ik heb dat programma nog nooit gezien. Mis ik wat?

  Like

 8. miriam schreef:

  shit, dat zangdebut heb ik gemist!!
  en wina das inderdaad een schijnheilig klotewijf.

  Like

 9. Yndra schreef:

  Dan heb je gisteren zeker met schaamrood op je kaken zitten kijken naar “het zangdebut” van Txc3xb6wbiejxc3xb9s. Eeek, inderdaad ook niet mijn favoriet. Maar Wina -of hoe heet het mens- overtreft hem toch wel wat mij betreft. Wat een gemeen klote wijf.

  Like

 10. Xan schreef:

  Hij is altijd zo lekker kritisch over de kamers van de andere “Blokkers” en heeft daarin vaak gelijk moet ik zeggen. Maar om nu te zeggen dat het m’n favoriete homo is gaat me wat ver!

  Like

 11. henny schreef:

  ok buuf je hebt me overtuigt ga toch een kijken naar dat blok

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s