Ghost House


deze heb ik vannacht in elkaar geflanst,
dacht dat ie wel aardig was !!

Advertentie

11 reacties on “Ghost House”

 1. oblomov schreef:

  gij maakt aanschouwelijk wat in mijn hoofd spookt

  (hm, niet te lang doorgaan dan maar, finimalletje ter bestrijding)

  Like

 2. miriam schreef:

  en dat alles vloeit uit uw pen enkel en alleen door het aanschouwen van mijn kunstwerkje !!!
  dan moet het idd wel fantastisch zijn 😉

  (ik heb barstende koppijn, mijn excuses dat ik niet gevatter reageer vanavond, volgende keer beter 😉

  Like

 3. oblomov schreef:

  lege huizen, veel tocht, krakende vloeren, wakkerende kaarsen, wapperende gordijnen in de wind, blauwig maanlicht, een huilende wolf in de verte, duistere schilderijen, vochtige muren, gesloten ruimtes, diepe kelders en een loeiend haardvuur: gezelliger kan haast niet ! met als toppunt een overwoekerde dodenakker in de achtertuin

  Like

 4. miriam schreef:

  tot zover bent u de enige durfal!!

  Like

 5. oblomov schreef:

  vertrekkend uit het duistere noorden en zwevend in het zwart zal mijn aankomst zijn zo rond de klok van 24.00 uur, zijn huisdieren welkom? mijn vleermuis verdient een nieuwe plek in de toren, verder rammel ik regelmatig met kogel en ketting, ter meerdere vermaak en angstaanjaging, verwacht u nog andere bewoners?

  Like

 6. miriam schreef:

  nou, ..ik heb even gebeld..en het is o.k, u kunt er dit weekend al in.
  volg de bordjes in de nare droom die u vannacht zult hebben,
  het welkoms comitee zal klaarstaan met zure melk en extra feestelijk oud brood !!

  Like

 7. oblomov schreef:

  de uitslag van mijn testen op spook-zijn, zijn bovengemiddeld, een uiterlijk heb ik niet maar wel een ademtocht die blijft hangen

  Like

 8. miriam schreef:

  paspoort is niet nodig
  enkel een zeer eng uiterlijk..
  slechte adem is een prxc3xa9 !!
  word moeilijk voor jou denk ik hxc3xa8?
  😉

  Like

 9. oblomov schreef:

  spoken is ook een hobby van mij, onder valse naam ergens spooksporen achter laten, vrienden worden met mede spokers ligt in het verlengde, heb ik een paspoort nodig voor myrdinmind of is good looks genoeg, mijn sterrenkijker zal een plek vinden, alsmede oneindige blikken in het oneindige, starend in het duister

  Like

 10. miriam schreef:

  tja, het huis staat in Myrdinmind, het torentje is nog te huur,…
  er verblijft wel bij tijd en wijle een alleraardigst spook!!!daar moet je tegenkunnen, tegen zo’n torenspook.

  Like

 11. oblomov schreef:

  wel aardig, wel aardig, FANTASTISCH ! waar staat het huis, en zo ja, kan ik dat torentje huren met adsl aansluiting tegen een redelijke vergoeding?

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s