the cell


zo, gister was ik aan het zappenen ik kwam midden in een film terechtgaaaaf, mooie decorsik zat te kwijlen voor het beeldschermde decors zijn precies zoals ik kunst wil maken..maar vaak niet kan !!wat bleek, het was The Cell

nog nooit heeft iemand mij attent gemaakt op die film
ik heb hem nooit bekeken omdat ik dacht dat het een trutfilm met mevrouw JLo was !!
niet dus ..!!!!!

liefhebbers van mooie plaatjes gaat hem zien, hij is zeer inspirerend

_______

kan iemand mij trouwens vertellen wie die Edward is …want het eerste uur van de film heb ik gemist ?

Advertentie

3 reacties on “the cell”

 1. miriam schreef:

  ja echt gaaf was tie !!

  Like

 2. XAN schreef:

  zieke maar geweldige beelden in die film. Ben er ook weer blijven hangen…

  Like

 3. oblomov schreef:

  hebbie ff ! the cell is al een oudje, mooie surrealistische beelden, sterk verhaal, ik zou de film als je het eerste uur hebt gemist opnieuw gaan kijken, zeker doen,

  gaat over een seriemoordenaar die gepakt wordt maar bij zijn arrestatie in coma raakt, een slachtoffer zit nog gevangen maar niemand weet waar, de psychologe JLo treedt via nieuwe technieken in zijn gedachtenwereld om er achter te komen waar de dame in kwestie is maar raakt in zijn wereld gevangen

  DVD in de videotheek halen !!!

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s