kleine artiest


ik heb vanmiddag mijn grote vriend Kevin, hij is al 9,uitgelegd hoe Paint Shop Pro werkt.hij was net als ik meteen verslaafd hij was met geen mogelijkheid achter de computer weg te krijgen !!en ik moet toegeven hij pikte het heel snel ophet kunstwerkje hieronder was de 4e die hij maakte

goed hè ?
ik ben echt trots op hem
ga ook eens kijken op zijn eigen log als je durft

Advertentie

One Comment on “kleine artiest”

  1. myrdin schreef:

    ooohhh wat mooi 😉

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s