P.M.S


ik moet ongesteld worden soms merk je helemaal niks en komt en gaat het bijna geruisloos.maar zo af en toe dan is het HEEL duidelijk dat het gaat komen.want vooral de dagen die eraan vooraf gaan kunnen je echt tot wanhoop drijven !de ene keer heb je geestelijk nergens last van,is het alleen je lijf wat moeilijk doet, in de vorm van erge rugpijn of buikpijn.of je hebt het gevoel dat je borsten constant op klappen staan ( erg pijnlijk !).

maar het ergste vind ik persoonlijk de geestelijke shit.

Of je bent emotioneel zo labiel als de pest..
en moet janken om het minste of geringste of nog erger..om helemaal niks..gewoon zomaar een eind weg janken
(en verklaar dat dan maar eens aan je vriendje )

Of , en dat is waar ik nu midden in zit, je voelt je agressief, alles wat je zegt komt er rottig uit (terwijl je het zo helemaal niet bedoelt !)

echt, op dagen als vandaag ontloop ik alles en iedereen, om mezelf en anderen te beschermen tegen mijn klotestemming.

vroeger kon ik me gewoon lekker laten gaan, en gaf iedereen de schuld behalve mezelf.
klote voor anderen, maar wel lekker voor mij !!

tegenwoordig ben ik oud & wijs en dat gaat gepaard met een groeiende zelfkennis ( in mijn geval )
ik weet nu dus van mezelf dat ik in de P.M.S.-tijd zonder reden agressief kan zijn !!!
maar in alle eenzaamheid agressief zijn is geen lolletje.
niemand die je lekker ongenuanceerd de huid vol kunt schelden, om dan vervolgens, vol berouw, jankend bij in de armen te vallen om getroost te worden als een klein kind.

nou ben ik toch al van de dwarse, maar nu versterkt de agressie die dwarsheid nog eens extra !
ik heb dus ook nergens zin in.
ik zit thuis
ik doe niks
voel me boos en klote
en alles wat ik bedenk wat ik zou kunnen doen…dat wil ik dan niet met mijn recalcitrante kop

en nu ik toch lekker aan het zeiken ben…

die klote reclames over maandverband !!!
wat denken ze nou..
dat het leven weer een feest word als je zo’n superdunne slurplap gebruikt !!
dan heb je dus weer niks te klagen.
een vooroorlogse dikke matras, dat is wat wij vrouwen nodig hebben.
dat leidt zo lekker af !

je laat de medemens gewoon met rust….en zeiken maar op dat verband.

godver wat loopt dat klote.
shit weer doorgelekt.
auw, er zitten haren vast aan die gigantische plakstrip.
klere, die broek kan ik nu niet aan want dan ziet iedereen dat ik een soort luier aanheb.
enz. enz.

afijn, hierbij zal ik het laten.

ga ik nu weer verder met boos zijn

_____

Advertentie

5 reacties on “P.M.S”

 1. miriam schreef:

  JA,..JULLIE MANNEN HEBBEN HET ER NATUURLIJK OOK NIET MAKKELIJK MEE ,DAT KLOPT,..HET BLIJFT KLOTE,..EEN OPLOSSING HEB IK NIET JAMMER GENOEG (SORRY, CAPSLOCK STAAT AAN, was niet de bedoeling om te gillen 🙂 )

  sterkte X

  Like

 2. Rob schreef:

  Ik als man ervaar elke 3 weken de gevolgen van PMS, ik moet zeggen word er niet vrolijk van dat je partner verandert in een soort van tijger die je bij het minste of geringste aanvliegt, ook valt “de tijger” mij zonder reden aan dat is de reden dat ik hier beland ben om te zoeken naar een oplossing voor ons twee

  Like

 3. SmaRts schreef:

  Ik heb ergens wel eens geroepen dat degene die dit verzonnen heeft echt niet goed bij zijn (da’t zou toch wat zijn)/haar hoofd was. Ik schreef toen iets van: Ik bepaal zelf wel of ik wel/geen kids wil. Wil ik ze wel dan draai ik tijdelijk dat knopje zelf wel om. En al die andere tijd wil ik niet met die rotzooi lastig gevallen worden. Nut heeft het dan toch niet!

  Zo!

  Like

 4. miriam schreef:

  nee dat kan ik hier niet zien…maar het zal me vandaag ook een rotzorg zijn !!!
  klote mannen
  klote pms
  klote weer
  klote klote klote

  Like

 5. Yndra schreef:

  Wat gek, dat heb ik nou noooooit….
  Zo gauw als ik de “superdunne slurplap” (string versie uiteraard, zwart) aan heb krijg ik meteen zin om tegaan bungiejumpen of parachutespringen 😉

  Kan je trouwens bij de statestieken pagina hier ook zien of je aantal manelijke bezoekers als een speer is gedaalt?

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s