mijn lief


Mijn lief, Dansen op de maan is wat mijn hart zingt Voor eeuwig dansen met jou in mijn hart Lief had ik je, nog voor je in mijn wereld kwam Mijn wereld is wat ik wil delen met je Alles wil ik met je delen Mijn zon Mijn maan Mijn hart Mijn ziel Samen op avontuur Een avontuur wat enkel en alleen beleefd kan worden Enkel door hen die willen zien Door hen die durven voelen Durven doen Ik open mijn hart voor alle mooisGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s