DR. SEUSS


Bij dag en nacht, bij zon en regen, kom je leuke dingen tegen.

~DR. SEUSS~

in mijn jeugd (en nog !) heb ik veel boeken van DR. Seuss gelezen, geniaal hoe de teksten en de illustraties je meenemen naar een andere wereld.b.v het boek “De Lorax”Dit boek begint in de “verdwenen Lorax straat”, waar de “Eens-ling” al jaren woont. Deze Eens-ling vertelt, tegen betaling van een cent, een speld,een veer en nog een extraatje waarom de Lorax verdween. Het heeft alles te maken met een milieu-ramp die zich jaren geleden op die plaats heeft voltrokken. De Lorax sprong op de bres voor de bomen, de Buik-bar-ba-loetjes, de Zwingo’s en de Blip-visjes. En dit allemaal gericht tegen het Rol-over-imperium van . . . . . . . . . de Eens-ling. Maar: de Eens-ling heeft spijt en geeft jou uiteindelijk de laatste kans iets goed te maken.~~~~~ DR. SEUSS RULEZ

Advertentie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s