DE mat


Carnaval….
eigenlijk een belachelijk kutfeest…
maar ja, .. als mijn kroegtijgers gaan, dan ga ik mee!
( lame excuus i know 😉 )
al heel snel wordt ik bijzonder baldadigen dan komen er meestal de vreemdste dingen/acties in me op,
een wonder dat ik nog nooit ben opgepakt trouwens !
afijn, afgelopen jaar met dat fijne kutfeest zag ik ergens een biechtmat(!) liggen, logisch.

Photobucket - Video and Image Hosting

en met die biechtmat kon je ook lekker wildvreemden tegen hun billen aan meppen.nou was het natuurlijk de ultieme uitdaging om te proberen of ik een ‘oom agent’ kon slaan met mijn biechtmat =)maar neen, ze waren zeer streng, neen, het mocht niet….watjes….!

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

al dat geweld was nergens voor nodig, zei de stoere politiemeneer.
hij had natuurlijk gelijk…vandaar dat ik vanaf dat moment met die mat ben gaan doen waarvoor hij eigenlijk bedoelt is, nml :De Biecht !
Photobucket - Video and Image Hosting

__________

jahaaaaaaaaa, ik weet dat ik er belachelijk uitzie op die foto’s !!
maar als je niet inblend met de crowd dan wordt je bijna gelynched hiero,..
(en dat is niet gelogen)
dus ik kan me beroepen op overmacht, … _______( uit de categorie :  schamen over schaamteloosheid )


2 reacties on “DE mat”

  1. myrdin schreef:

    tja,.. zoals ik al zei ; ‘als je niet inblend met de crowd dan wordt je bijna gelynched hiero’ en dat was echt niet gelogen dus ;)… treurig maar waar
    jonge jonge daar kan ik verhalen over vertellen…toen ik 14 jaar terug in deze pummelstad kwam wonen werd ik gevraagd om mee te gaan naar carnaval, ..
    nou eigenlijk liever niet, maar voor je nieuwe vrienden moet je wat over hebben ( al twijfel ik eigenlijk nog steeds of ik eigenlijk wel mensen wil kennen die van carnaval houden.. 😉 )nou kom ik oorspronkelijk uit limburg, en daar weten ze ook wel raad met vastenavond.. met als groot verschil dat ze in limburg verkleed gaan als iets,..en de stad waar ik nu vertoef, idd daar moet je alleen oude zooi en gordijnen omhangen.
    goed de eerste keer hier dus, ik dacht ik moet meteen goed meekunnen in de groep dus ik moet een leuk ‘verkleedpak’ hebben, ik ben dagen bezig geweest met het maken van een ‘boself-pak’!
    maar binnen drie minuten werden er bij mij snel meerdere gordijnen omgehangen nadat de legendarische woorden ‘jezus, wat heb jij nou aan, dat kan echt niet ‘ werden uitgesproken…
    ( ik had van te voren wel iets gehoord over oude gordijnen, ..maar ik dacht dat is een foute grap om mij straks voor gek te laten staan,..een soort ontgroeningsritueel…niet dus..)
    afijn, gut-o-gut wat leutig allemaal 😉

    Like

  2. realcoen schreef:

    grappig…jaren terug waren wij in het desbetreffende stadje,voor een drankje en een rookje;wij voelden ons verschoppelingen en melaatsen..het was vastenavond ofzoiets en wij hadden geen gordijn om!!! een doodzonde blijkbaar;het niet dragen van een gordijn…{anekdote he}

    Like


Plaats een reactie